MLM-Kérdések és válaszok 2.
2008. szeptember 30. írta: mlmsiker

MLM-Kérdések és válaszok 2.

1.Mennyi idő szükséges ahhoz egy hálózatban, hogy valaki elérjen egy középvezetői szintet, melynek a bevétele már kielégítő, s mennyi idő és munkaráfordítás szükséges hozzá?

Ennek mércéje nem feltétlenül az idő,inkább az, hogy mennyire hatékonyan dolgozik valaki,milyen eszközöket használ, mennyire másolható, mások számára is elérhető az a rendszer amit alkalmaz,

valamint az egész üzletépítés lendülete döntő. Mennyi idő alatt, hány új emberhez jut el a hír. Ha ez egységnyi idő alatt viszonylag gyorsan megtörténik, akkor ez nagy valószínűséggel másolódni fog.

Ha lassan történik, lassan fog dolgozni mindenki.


2.Egy szponzor az újonnan csatlakozott munkatársának mennyi ideig kellene, hogy közvetlenül a támogatására legyen, s ezt hogyan tegye,

 Addig amíg az az üzlettárs önállóan tud dolgozni. Utána is rendszeresen kell vele konzultálni, segíteni kell üzletének a fejlődését. Hiszen Te tudod neki szponzorként megmutatni mi a következő lépés.

 

3.Ha egy szponzor tudja, hogy a munkatársa tanítható és vezethető, akkor ő miért nem fordít rá időt és energiát addig amíg az eredményeket nem tud felmutatni?

 

Mert azt gondolja, vagy azt várja, hogy Te majd megcsinálod nélküle is.

 

4.Ha valaki 7 éve tag egy hálózatban, de eredménytelenül, mivel kevés munkát fektetett bele -viszont a termék és a rendszer kiváló - kezdheti-e újra és érdemes-e?

 

Természetesen kezdheted újra. Úgy kell kezdened, mintha teljesen új lennél. Miért ne lenne érdemes? Bár ha ebben van kételyed, akkor meg kell vizsgálni a dolgot, hogy miért van kételyed.

 

5.Miért nem tudok a szponzorommal együttműködni, ezt hogyan válaszolhatom meg magamnak? Talán nekem kellene változnom? Inkább taszítás van mint vonzás

 

Tisztázd vele azokat a részeket, amik miatt úgy érzed, hogy nem tudsz vele együttműködni.Egy a fontos: ha nem is működsz vele együtt, ne akadályozzon a fejlődésben.Mindig ismerd el mint szponzort.

  

6. Miért lehetséges az, hogy más hálózatok szponzorai ill. támogatási módszereik vonzzanak, de abban a hálózatban nem akarok dolgozni, s mi alapján döntsek? Melyiket és kit válasszak?

 

Nézd meg mit tudsz használni módszereikből a saját üzletedben és alakítsd ki üzletépítési rendszered.

 

Aki a kérdéseket feltette nem járult eddig hozzá nevének megjelenítéséhez.

 

Közben kialakult több kedves olvasóm visszajelzése alapján, 

az "MLM Tabuk nélkül" műhely időpontja:

Október 19-én vasárnap  Budapesten jövünk össze azokkal akiket érdekelnek azok a kérdések, amik az mlm képzésekből, könyvekből eddig kimaradtak.

 

Ott is lesz lehetőség akár név nélkül  kérdezni.

 

A témákról hamarosan részletebb infót küldök.

 

Még mindig jönnek kérdések. Köszönöm.

 

Szilárd

www.mlmsiker.hu

És még valami fontos: Big Al - Szuper Zárás szeminárium lesz november 23.-án Budapesten.

A jegyek elővételi, "korán kelő" áron holnaptól lesznek elérhetőek,mindkét rendezvényre.

Figyeld itt a híreket és az emailedet.

A MLM Tabuk nélkül szeminárium elérhető, óriási "korán kelő" kedvezménnyel :

http://www.mlmsiker.hu/mlmtabuknelkul.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmsiker.blog.hu/api/trackback/id/tr26690059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása