Mi a teendő, ha a szponzorom áthajózik egy másik céghez...
2008. október 09. írta: mlmsiker

Mi a teendő, ha a szponzorom áthajózik egy másik céghez...

...ahová én, és a meglévő hálozatom egy része nem kívánja őt követni, és a felső vonalon csak nagyon-nagyon messze van aktív szponzor, aki teljesen más módszert alkalmaz, mint mi eddig? Györgyi

Györgyi kérdésére azt tudom válaszolni, hogy nem Te vagy ezzel egyedül az MLM történetében, ezért is válaszolok itt a blogon. Hiszen jó pár példát tudnánk említeni a nagyok közül is. Pl. Dexter és Birdie Yagernek sem tudom ki a szponzora,vagy ki volt, pedig ő az első számú Amway Koronás Követ az USA-ban. Vagy a Jim és Nancy Dornan-nak is kilépett a szponzora, és még sorolhatnánk sok mindenkit, más üzletekből is.

HA nincs szponzorod, akkor hamarabb vezetővé kell válnod, -így tettek ők is- és ki kell alakítanod a saját eszközeidet, módszereidet, tanulva persze a már kipróbáltan működőkből és vezetned kell a saját szervezeted. Ne feledd: vezetŐ.- azaz Ő vezet- jelen esetben Te vagy ez az Ő.

Sikeredért,

Mátrai Szilárd

http://mlmsiker.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmsiker.blog.hu/api/trackback/id/tr100705781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása