MLM-kérdések és válaszok 1.
2008. szeptember 29. írta: mlmsiker

MLM-kérdések és válaszok 1.

Több mint 300 kérdést kaptam...Nagyon örülök és köszönöm, hogy ennyien megtiszteltetek bizalmatokkal.Néhány kérdésre válaszolok itt ezen a blogon.A kérdéseket nem mindig teljes terjedelmében közlöm, csak azokat a részeket melyek "közérdekűek".

A válaszok a saját, valamint nemzetközi szakemberek és hálózati vezetők tapasztalatain, valamint megfigyelésein alapszanak.Nem minősülnek ezáltal "vakon" követendő tanácsnak, de mindenképpen megfontolandó javaslatnak.

Kedves Szilárd!

Én az önművelésről, pontosabban az online tanulásról hallanék szívesen minél több és praktikusabb infokat. Látom, jó helyre teszem fel a kérdést!

Online sajna még nem vagyok "otthon", egy éve van Internetünk. Korában, amikor belekukucskáltam, úgy láttam, csak pár nagy cégnek, és vállalatnak volt jelentős szelete a tortából. Mára valami megváltozott. Ma "kis emberek” és vállalkozók kezében is összefutnak a szálak. Családommal eddig itthon voltam, s míg a kislányaim elaludtak, én nem a konyhában töltöttem a hétköznapokat, inkább minden lehetőséget igyekeztem megragadni, hogy mihamarabb ki tudjam használni a hihetetlennek tűnő lehetőségeket a Nettel. Vállalkozásaim közül MLM-ben látom biztosíthatónak a nyugdíjas éveimet, amit családommal, és alkotással kívánok tölteni elsősorban.

Megtapasztaltam azonban, hogy a személyiségfejlődés elengedhetetlen, és nálam sok tanulással jár. Többet kell még mindig befektetnem, mint ami a bevételem. Hogy tudnék több lábon állni, hogy megtámogassam magam, azonnali kis bevételekkel is akár? Mostanra kerestem egy ígéretes Netes MLM céget, profi, és több szempontból is profilomba vág. Egy Offline cégtől való felső vonalamból is többeknek az érdeklődését felkeltette. Online azonban egyikünk tapasztalt eddig. A családom anyagilag már nem tud támogatni elindulásomban, én pedig keveset tudok most rendszeresen átcsoportosítani. Hol találhatok minőségi oktatást, hogy ne kelljen százezreket le tennem internetes gyakorlati tanácsokért?

És ismerőseimnek miként tudnám megmutatni legegyszerűbben az online lehetőségeket, úgy, hogy ne tartsák spam-nek?

Kíváncsi vagyok sikeres online Mlm-esek írásaira, tapasztalataira,a mára egyre jobban megnyílt internet világából. Lehet-e valahol levelezni, blogolni veletek, ( magyarul)?


Tisztelettel: egy harcos anyuka.


A " több lábon állás" azaz a folyamatos bevételek, az üzletépítés kezdeti szakaszában a legfontosabbak.Erről teszek is említést az "Adósság mentes network marketing" c. elektronikus könyvemben.

Egyik módja ennek a mostanában sokszor feledésbe merülő törzsvásárlói kör kialakítása,függetlenül attól, hogy az internet korszakát éljük.Törekedni kell arra, hogy gyorsan jövedelmezővé válj.Ez kellő számú front partner indítását jelenti,a törzsvásárlók mellett,általában minden féle tipusú marketing tervnél.

Valamint olyan generikus tréning anyagok, könyvek online forgalmazása is segíthet, amely lehetővé teszi az úgynevezett "önfinanszírozó jelöltkeresést".

Ez lehet akár saját terméked, minta csomagod, de lehet másé is. Ezeken keresztül bizonyos érdeklődési kört, irányt azonosítasz az illetőnél, de úgy hogy közben pénzt is keresel. Akár árverési oldalakon is megjelentethetsz mlm vagy személyiség fejlesztés témájú könyveket, CD-ket. Ez például az mlmsiker.hu kiadványaival és szolgáltatásaival kapcsolatban is lehetséges.Ehhez még saját weboldal sem kell.De ha saját kiadványt szeretnél, abban is tudunk segíteni.Saját kiadványoddal pozicionálni tudod magad, mint vezető.

Minőségi oktatást találsz az mlmsiker.hu azaz jómagam  és partnereim /Pl. Bak Zsuzsanna / szervezésében is, ahol a legkönnyebben elérhető technikákat megtanítjuk használni is.Ilyen pl.a Jelöltlavina képzés is, ahol a blog és a videó marketing a téma.

Ismerőseidnél először fel kell mérned az igényt, mielőtt bármit küldenél nekik.Ha csak úgy elküldöd, az abszolút személytelen, kéretlen és így SPAM. Ha pedig blogokon, vagy fórumokon,skype-on , msn-en reklám ízű dolgot írsz be az SPIM, azaz kéretlen , nem oda illő rövid üzenet.

Tervezek egy műhelyt, ahol ezeket a kérdéseket is részletesen "kivesézzük."

 

Közben megszületett  a műhely , dátuma, sőt már jópáran jelentkeztek is.

Legyél Te is ott.Legyél ott a jövő MLM vezetői és milliomosai között.

http://www.mlmsiker.hu/mlmtabuknelkul.html

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mlmsiker.blog.hu/api/trackback/id/tr74688166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harmony 2008.09.30. 01:12:17

Kedves Szilárd!
A "műhely" gondolatát nagyra értékelem. Végre valami, ami segít eligazodni az mlm on-/ill. offline hátterében. Egy kicsit olyan érzésem van, mint amikor gyermekszületésnél ezrek állnak sorban a "jótanácsokkal", és ha mindenkiét megfogadnád, biztos, hogy a gyermek sérülne a legtöbbet.
Nekem már bizonyított az mlmsiker.hu oldal abban, hogy a jó irányba haladjak és ez a blog újra csak ennek a megerősítése.
Igazán köszönet a minőségi munkákért - mint pl.a Jelöltlavina is!
Üdv.: TNClaudia

blueskrisz 2008.09.30. 21:47:13

Kedves Szilárd! Köszi!
Válaszod felkeltette az érdeklődésemet több szempontból is Egyszerre egyet vegyünk:
1. Az mlmsiker.hu mlm-mel és személyiségfejlesztéssel kapcsolatos kiadványaival való piaci megjelenésről szeretnék részletesen tudniakár már holnap, de ma is jó! ;)
Mit tegyek?
Krisz

mlmsiker · http://www.mlmsiker.hu 2008.09.30. 22:46:15

Kedves Krisz!

Irj nekem egy emailt a szilard@mlmsiker.hu emailre, hogy megbeszéljük a részleteket.

Szilárd

blueskrisz 2008.10.04. 09:37:58

Kedves Szilárd a következő kérdésem:
2. a; Amennyiben megjelenek egy kiadvánnyal a Neten, a szerzőijogokat le kell védenem. Mi ennek a módja?
b; Ajánlanál valakit, aki segítene a kiadvány szerkesztésben, és átolvasná a munkát profi szemmel stb.?

Nagy tiszteletel munkádért:

L. Krisztina

mlmsiker · http://www.mlmsiker.hu 2008.10.04. 10:17:21

Kedves Krisztina!

A szerzői jogvédelemben nem vagyok profi, utánna kell néznem,hogy pontos választ adjak.

Átolvasásban,kiadvány szerkesztésben,helyesírás ellenőrzésben, sőt profi tördelésben is van a kapcsolatrendszeremben aki tud segíteni.

Minden kapcsolódó feladatot meg tudunk szervezni kiadványoddal kapcsolatban.

blueskrisz 2008.10.07. 16:02:53

Kedves Szilárd, én nem tudom, kérdezhetek-e még v.mit. De most élek a lehetőséggel, ez a te blogod, te vagy kompetens eldönteni, válaszolsz-e rá. Olyasmi történt hétvégén, amihez hasonló már adódott "előző életemben", de mostis elgondolkodtatott. Belevágtam a fejszémet egy mlm üzletbe, és most indulok itt online is. Nagyon izgalmas, sok a kihívásunk. Most viszont egy fiatalemberrel ismerkedtem meg, aki egy másik mlm cégnél dolgozik, egy éve vannak a magyar piacon, s a cége valahogy olyan jutalékokat generál, hogy a kezdők is hamar megkereshetnek egy hazai fizetést, vagy többet. Akár egy erős direkt m. cég. Párom bíztat, mivel nincs sok kézpénzünk, hogy nézzek bele. Én két Mlm cégnél való munkát nem tartom etikusnak, azt sem hiszem, hogy hiteles lennék az üzletfeleim előtt. Vagy ha az az üzl. jobbnak tünik, emezt dobjam el, amire olyan rég készülök, s bizalmat építettem? Mit gondolsz erről?

mlmsiker · http://www.mlmsiker.hu 2008.10.08. 00:02:31

Igazából nehéz kérdések ezek. A legfőbb kérdés az melyikben hiszel igazán, hol érzed magad jól?

Ha a párod bíztat,mi lenne ha ő csinálná azt Te meg ezt? Csak fontos, hogy ne győzködjétek egymást arról melyik a jobb.És szakítsatok időt egymásra,élvezzétek együtt a külön külön keresett pénzt.
Minden ajánlatot alaposan tanulmányozz.Tényleg annyi -e az annyi.Meddig.Elején hirtelen, ha ezt meg ezt teljesíted, meg ennyivel szállsz be. 2 hónapig? Vagy tovább ? És utánna?

kb minden MLM üzlet 60% körül oszt vissza. A kérdés csak az, hogy hol, milyen szerkezetben.
Melyik felel meg jobban a személyiségednek?
A passzív jövedelem építés, Vagy a gyorsan sok munkával gyorsan sokat?

Én magam pl. passzív jövedelem párti vagyok.

A végső döntés a te kezedben van.

De természetesen amit ide írok, nem minősül konzultációnak.
süti beállítások módosítása